00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

МАГАЦИН - Евиденција на Магацинско работење


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Апликацијата МАГАЦИНСКО РАБОТЕЊЕ е наменета за сите фирми на кои им е потребно комерцијално следење на количинската состојба на магацините. Апликацијата МАГАЦИНСКО РАБОТЕЊЕ вклучува евиденција на набавки, т.е. примање на материјали во магацини, издавање на материјали од магацини, следење на потрошените материјали по работни налози и по трошковни места, попис и автоматски пренос во нова година. Апликацијата МАГАЦИНСКО РАБОТЕЊЕ овозможува генерирање на најразлични извештаи за состојбата во магацинот, примените и издадените материјали. Има вградено текстуална помош и калкулатор за одредување на износи. Апликацијата МАГАЦИНСКО РАБОТЕЊЕ може да се интегрира со останатите апликации за книговодствено работење – материјално работење, финансово, за да овозможи Интегриран Информационен Систем.
 • Категорија:Софтвер
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Еду Софт
 • Гаранција:1 година
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  Еду Софт

  • Опис на компанијата:Едусофт е компанија за информатички инженеринг формирана во 1990. година, со седиште во Скопје, Р. Македонија. Едусофт е ориентиран кон обезбедување на апликативни софтверски решенија и услуги за големи и средни компании како и владини институции, јавни и државни установи. • Дизајн, развој и имплементација на апликативни софтверски решенија • WEB дизајн • Консалтинг од областа на ИТ • Обука • Техничка поддршка на крајните корисници
  • Име на контакт лице:Бехар Хаџихамза
  • Адреса:Стив Наумов 1-1/1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023127323
  • Факс #:023130399
  • Година на регистрација:1990
  • Број на вработени:25
  • Процент на извоз:30
  • Локација на мапа:Прикажи  023127323

  корисничка поддршка