00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

МАТЕРИЈАЛНО-Евиденција на Материјално работење


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Апликацијата МАТЕРИЈАЛНО РАБОТЕЊЕ е наменета за сите фирми на кои им е потребно комерцијално следење на состојбата на магацините и тоа количински и вредносно. Апликацијата МАТЕРИЈАЛНО РАБОТЕЊЕ вклучува евиденција на набавки, т.е. примање на материјали во магацини, калкулација на набавна цена, формирање на продажна цена, издавање на материјали од магацини, фактурирање, автоматско формирање на финансови книговодствени налози, евиденција на уплати, попис и автоматски пренос во нова година; Апликацијата МАТЕРИЈАЛНО РАБОТЕЊЕ овозможува генерирање на најразлични извештаи според потребите на набавната, продажната или други служби; има вградено текстуална помош и калкулатор за одредување на износи. Апликацијата МАТЕРИЈАЛНО РАБОТЕЊЕ може да се интегрира со останатите апликации за книговодствено работење – финансово, магацинско работење, за да овозможи Интегриран Информационен Систем.
 • Категорија:Софтвер
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Еду Софт
 • Гаранција:1 година
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  Еду Софт

  • Опис на компанијата:Едусофт е компанија за информатички инженеринг формирана во 1990. година, со седиште во Скопје, Р. Македонија. Едусофт е ориентиран кон обезбедување на апликативни софтверски решенија и услуги за големи и средни компании како и владини институции, јавни и државни установи. • Дизајн, развој и имплементација на апликативни софтверски решенија • WEB дизајн • Консалтинг од областа на ИТ • Обука • Техничка поддршка на крајните корисници
  • Име на контакт лице:Бехар Хаџихамза
  • Адреса:Стив Наумов 1-1/1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023127323
  • Факс #:023130399
  • Година на регистрација:1990
  • Број на вработени:25
  • Процент на извоз:30
  • Локација на мапа:Прикажи  023127323

  корисничка поддршка