00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Униор Македонија

Униор Македонија

Униор Македонија е ексклузивно претставништво на Unior Словенија, компанија со богата традиција обврзана на производство на високо квалитетен професионален рачен алат.

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
30%заштеда
Цена со ДДВ:6.689 ден. 4.682 ден.

Маказа за сечење на арматурно желез ...

40%заштеда
Цена со ДДВ:1.927 ден. 1.156 ден.

Униор гарнитура вилушкасти клучеви ...

30%заштеда
Цена со ДДВ:2.000 ден. 1.400 ден.

Алуминиумска либела Различни големи ...

30%заштеда
Цена со ДДВ:1.432 ден. 1.002 ден.

Лост за вадење шајки – Пајсер Разли ...

30%заштеда
Цена со ДДВ:2.935 ден. 2.055 ден.

BoltShark клешти за сечење

30%заштеда
Цена со ДДВ:1.030 ден. 721 ден.

Униор Клуч за тркала 17

30%заштеда
Цена со ДДВ:3.930 ден. 2.751 ден.

Unior LED светилка - 2091

30%заштеда
Цена со ДДВ:1.798 ден. 1.259 ден.

Инбус клучеви долги со топчест завр ...

20%заштеда
Цена со ДДВ:1.995 ден. 1.596 ден.

Торба за алат за на појас


Страна 1 од 1, вкупно 10 производи


070/287-777

корисничка поддршка