00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Специјализиран тренинг за менаџирање со продажни тимови


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Цел на специјализираниот тренинг
  Специјализираниот тренинг има за цел да им помогне на продажните менаџери во неколку насоки: ефикасно да комуницираат со тимот за нивните улоги кон постигнување на целите; да делегираат задачи; да преземат лидерска улога, да го инспирираат и мотивираат тимот кон постигнување на резултати; да ги следат перформансите на поединците во продажниот тим и самиот продажен тим; да развијат стретегија за зголемување на продажбата, итн.

  Опфат-теми:
  - Преговарачки вештини и алатки
  - Остварување резултати преку ангажман на трети лица-евалуација, обука, тренинг и советување
  - Ефикасно зголемување на продажбата и позитивно влијание врз клиентите
  - Остварување резултати преку ангажман на трети лица – делегирање

  Целна група
  Специјализираниот тренинг е наменет за сопственици и раководители/менаџери со продажни тимови, односно тим лидери.

  Методологија на работа
  Специјализираниот тренинг има интерактивен карактер, со практична и применлива методологија како и користење на визуелни алатки (LCD проектор, smart табла, флип-чарт и сл.) Тренингот се одвива со физичко присуство.

  Материјали
  Презентациски материјал, практични вежби како и други дополнителни материјали.

  Времетраење
  Специјализираниот тренинг соджи 4 посебни модули/теми, со времетраење до 5 часа по модул/тема во утврдени термини/датуми. Динамика на одржување на модулите е еднаш неделно, односно во период од 4 недели.

  По завршување на специјализираниот тренинг се добива Сертификат за учество.
  Цена: 600 евра + ддв во денарска противвредност.
  Повеќе информации и пријавување на: моб: 075 255 899 или на e-mail: dbojkova@ceed-macedonia.org
 • Достапност:Има залиха
 • профил на компанијата

  ЦЕЕД Македонија

  • Опис на компанијата:CEED Бизнис клубот во Македонија е платформа за вмрежување и до-едукација на бизнисмени, односно единствен бизнис клуб од ваков тип со 15 години традиција, кој нуди комбинација на формалнa и неформалнa едукација во рамки на платформата, но само на внимателно избрани претприемачи и компании кои делат иста визија, односно верување дека единствено преку развој и поддршка меѓу основачите може да ја трансформираме бизнис климата и инспирираме полово еднаква, претприемачки ориентирана младина. Од постоечкото членство броиме близу 100тина компании и статистиката следствено е: - Просечен број на вработени на членките – 55 - Просечно време на членување – 7 години - Застапеност по сектори: IT сектор – 18%, Finance сектор - 14%, Food and/or Marketing -10%. - Просечни годишни приходи по членка = 2,7 mil EUR
  • Име на контакт лице:Александар Богески
  • Адреса:Орце Николов 202-1/36
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:02 3079911
  • Телефон #:02 3079191
  • Локација на мапа:Прикажи  023079191

  корисничка поддршка