00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

ЦЕЕД Македонија

  • Опис на компанијата:CEED Бизнис клубот во Македонија е платформа за вмрежување и до-едукација на бизнисмени, односно единствен бизнис клуб од ваков тип со 15 години традиција, кој нуди комбинација на формалнa и неформалнa едукација во рамки на платформата, но само на внимателно избрани претприемачи и компании кои делат иста визија, односно верување дека единствено преку развој и поддршка меѓу основачите може да ја трансформираме бизнис климата и инспирираме полово еднаква, претприемачки ориентирана младина. Од постоечкото членство броиме близу 100тина компании и статистиката следствено е: - Просечен број на вработени на членките – 55 - Просечно време на членување – 7 години - Застапеност по сектори: IT сектор – 18%, Finance сектор - 14%, Food and/or Marketing -10%. - Просечни годишни приходи по членка = 2,7 mil EUR
  • Име на контакт лице:Александар Богески
  • Адреса:Орце Николов 202-1/36
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:02 3079911
  • Телефон #:02 3079191
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот71.88%
Број на производи8
Член од25 Авг, 2023
Последна промена10:47:12 , 11 Сеп, 2023
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка