00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Писмен Превод


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Преводите се изведуваат преку професионален пристап кон работата при што во целост се придржува до дадениот рок и квалитетот на преводот. Покрај преводот се врши и дополнителна проверка и лектура на текстот со цел да се обезбеди врвен квалитет на истиот. Податоците кои што ги содржат Вашите документи се сметаат за доверливи информации и се гарантира заштита на истите! Области на превод што Ви ги нудиме: - Судски превод (уверенија, дипломи, договори и слична документација) - Документи - Бизнис дописи/комуникација - Маркетинг и рекламни материјали (брошури, плакати, летоци и сл.) - Аудио и видео материјали - Веб страници - Информатичка технологија и телекомуникации - Литература - Образование - Лични преводи
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Албански, Македонски - Васка Галева

  • Опис на компанијата:30% од јавната администрација во Република Македонија го говорат албанскиот јазик. Не дозволувајте да биде загрозено вашето работно место затоа што не го говорите албанскиот јазик. Судски преводи, европски сертифицирани индивидуални часови по албански јазик за почетници и последователно за сите степени преку Работнички универзитет, подготовки за испит за студенти, превод на секаков вид текстови, симултан и консекутивен превод Кликнете и дознајте повеќе: http://vasegaleva.webeden.co.uk
  • Име на контакт лице:Васка Галева
  • Адреса:Февруарски поход 48/15
  • Поштенски број:1400
  • Град:Велес , Македонија
  • Мобилен #:+38977883546
  • Телефон #:(077)883546
  • Година на регистрација:2010
  • Број на вработени:1
  • Локација на мапа:Прикажи  077883546

  корисничка поддршка