00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

InDesign

InDesign

Цената е со вклучен ДДВ
5.800 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:InDesign

  Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компјутери и Windows.

  Adobe InDesign е апликација за дизајн на страница и уредување на изглед на документ, која нуди прецизност и целосна контрола на работата.

  18 часа по 60 мин.

  Со цел изработка на документи со професионален квалитет, целосно во боја, и печатење на различни излезни уреди, вклучувајќи десктоп печатачи, уреди за печатење на слики со висока резолуција и подготовка за печатење и публикување на различни документи како печатени книги и брошури, па се` до дигитални списанија и интерактивни онлајн книги.

  Со обуката, слушателите се стекнуваат со знаење за:

  Уредување на документ и работа со страници
  Работа со објекти
  Прередување на текст
  Уредување на текст
  Работа со типографија
  Работа со боја
  Работа со стилови
  Работа со слоеви
  Увезување на фајлови од други апликации
  Внесување и изменување на графики
  Креирање на табели
  Работа со големи документи
  Креирање на интерактивен документ
  Работа со транспарентност
  Печатење и извезување
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:ЕСП
 • Земја на потекло:Македонија
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ЕСП

  • Опис на компанијата:КОМПЈУТЕРСКА ОБУКА: • Пакет-канцелариско работење (win,word,excel,internet) основно/напредно ниво • Посебни/напредни курсеви • Графички • WebDesign ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ: • Општ странски јазик • Деловен англиски • Комуникација • Подготовка за ibtTOEFL и IELTS ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ: • групи од 6-10год. и 11-14год. (I,II,III,IV ниво) ПРОФЕСИОНАЛЕН АНГЛИСКИ: • BEC; ICFE; ILEC ОБУКИ-РАЗВОЈ НА ДЕЛОВНИ ВЕШТИНИ: • Развој и управување на човечки ресурси • Лидерство • Деловен секретар-Office manageр • Продажба и техники на продажба • Обука на обучувачи • Градење тимови • Управување со време • Презентациски вештини • Управување со стрес • Управување со конфликтни ситуации • Управување со тешки клиенти • Грижа за клиенти • Управување со проекти • Стратешко планирање • Комуникациски вештини • Вештини на преговарање • Ефективно водење состаноци • Решавање проблеми и одлучување • Други
  • Име на контакт лице:Лидија Таскова Попова
  • Адреса:9-ти Мај 4
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3246041
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:14.600 ден.

  Графички дизајн

  Цена со ДДВ:5.800 ден.

  Illustrator

  Цена со ДДВ:7.500 ден.

  Пакет за канцелариско работење - на ...

  Цена со ДДВ:5.800 ден.

  Excel - основно и средно ниво

  Цена со ДДВ:6.200 ден.

  Excel - напредни техники

  Цена со ДДВ:7.250 ден.

  Пакет за канцелариско работење - ос ...
  023246041

  корисничка поддршка