00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Excel - основно и средно ниво

Excel - основно и средно ниво

Цената е со вклучен ДДВ
5.800 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Овој курс е наменет за слушателите кои сакаат да се здобијат со основни и средни познавања од областа на Excel.

  18 часа по 45 мин

  Содржина за Excel:

  Стартување на Excel, опис на алтниците,
  форматирање на страна,
  внесување на податоци,
  селектирање на келии, зголемување,
  хедер и футер,
  autofill,
  сумирање, снимање
  Отворање на постоечки документ,
  Undo; Redo
  Едноставни форматирања,
  Вметнување и бришење на редови и колони,
  печатење
  Спојување на келии,
  форматирање на текст,
  задавање на рамки и боја,
  едноставни формули
  Формати за броеви, датум, време, валута,
  условано форматирање,
  копирање на текст,
  работа со маргини и подесувања на лист
  Вметнување на слика,
  користење нa едноставни фумкции max, min, average,
  Филтрирање на податоци,
  вметнување на букви од WordArt,
  порамнувања на текст во келија, wrap text, shrink to fit, закосен текст,
  Вметнување на гарфикон, работа со разни типови на гарфикони и нивна алатница
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:ЕСП
 • Земја на потекло:Македонија
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ЕСП

  • Опис на компанијата:КОМПЈУТЕРСКА ОБУКА: • Пакет-канцелариско работење (win,word,excel,internet) основно/напредно ниво • Посебни/напредни курсеви • Графички • WebDesign ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ: • Општ странски јазик • Деловен англиски • Комуникација • Подготовка за ibtTOEFL и IELTS ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ: • групи од 6-10год. и 11-14год. (I,II,III,IV ниво) ПРОФЕСИОНАЛЕН АНГЛИСКИ: • BEC; ICFE; ILEC ОБУКИ-РАЗВОЈ НА ДЕЛОВНИ ВЕШТИНИ: • Развој и управување на човечки ресурси • Лидерство • Деловен секретар-Office manageр • Продажба и техники на продажба • Обука на обучувачи • Градење тимови • Управување со време • Презентациски вештини • Управување со стрес • Управување со конфликтни ситуации • Управување со тешки клиенти • Грижа за клиенти • Управување со проекти • Стратешко планирање • Комуникациски вештини • Вештини на преговарање • Ефективно водење состаноци • Решавање проблеми и одлучување • Други
  • Име на контакт лице:Лидија Таскова Попова
  • Адреса:9-ти Мај 4
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3246041
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:7.250 ден.

  Пакет за канцелариско работење - ос ...

  Цена со ДДВ:7.500 ден.

  Пакет за канцелариско работење - на ...

  Цена со ДДВ:2.500 ден.

  Power Point

  Цена со ДДВ:6.200 ден.

  Excel - напредни техники

  Цена со ДДВ:5.800 ден.

  InDesign

  Цена со ДДВ:5.800 ден.

  Illustrator
  023246041

  корисничка поддршка