00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Консекутивни и писмени преводи


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Симултаниот превод најчесто се озбебедува со помош на специјална опрема, кога толкувачот го слуша говорникот и истовремено го врши преводот на потребниот јазик. Оваа работа бара голем ментален напор , искуство и познавање на тематиката. Секако, течната комуникација и ефикасното пренесување на вашата порака до слушателите може да се постигне само преку професионални услуги. Побарајте преведувачи кои ќе ви овоизможат да организирате успешни конференции, семинари, работилници. Консективниот превод претставува толкување кое најчесто се користи на состаноци, деловни средби, обуки на кои е важно да се воспостави директна комуникација помеѓу говорникот и толкувачот. Побарајте преведувачи со чија помош ќе остварите успешна комуникација со вашите партнери. Доколку е потребно консекутивниот превод може да се изврши и преку конференциска телефонска линија.
 • профил на компанијата

  Лингва Консалтинг

  • Опис на компанијата:Лингва консалтинг е биро за преведувачки и други видови јазични услуги кое соработува со голем број искусни, професионални и едуцирани преведувачи и толкувачи. Без оглед каква јазична услуга Ви е потребна (судски превод, симултaно или консекутивно толкување, јазична лектура на текстови, уредување на документи за издавање или пак некоја друга административна услуга), обратете се до нас, ние ќе Ви помогнеме професионално и ефикасно да ја постигнете целта.
  • Име на контакт лице:Ана
  • Адреса:Желево 1-3/4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:(070) 737001
  • Локација на мапа:Прикажи  070737001

  корисничка поддршка