00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Лектура, коректура и ревизија на текстови


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Правилното пишување и почитување на јазичните правила е од основна важност за правилно пренесување на пораката на Вашиот текст. Искористете ги знаењата на искусните лектори, кои Вашиот текст ќе го лекторираат и ќе го коригираат со цел правилно да ја пренесува пораката, но истовремено да ги отсликува основните ортографски правила на македонскиот јазик. Лингва конслатинг Ви нуди лекторирање и на англиски текстови, извршено од лица чиј мајчин јазик е англискиот, како и лекторирање на текстови напишани на останатите европски јазици.
 • профил на компанијата

  Лингва Консалтинг

  • Опис на компанијата:Лингва консалтинг е биро за преведувачки и други видови јазични услуги кое соработува со голем број искусни, професионални и едуцирани преведувачи и толкувачи. Без оглед каква јазична услуга Ви е потребна (судски превод, симултaно или консекутивно толкување, јазична лектура на текстови, уредување на документи за издавање или пак некоја друга административна услуга), обратете се до нас, ние ќе Ви помогнеме професионално и ефикасно да ја постигнете целта.
  • Име на контакт лице:Ана
  • Адреса:Желево 1-3/4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:(070) 737001
  • Локација на мапа:Прикажи  070737001

  корисничка поддршка