00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Биросеф

Биросеф

ПТУ "BIROSAFE" ДООЕЛ Струмица е инжинеринг компанија, која е оформена во 2001 година и која се занимава со производство, продажба и монтажа на сигурносна, противпожарна и банкарска опрема (сигурносни и противпожарни сефови, каси и врати, трезори...) Наши главни коминтенти се: банки, пошти, ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :

Страна 1 од 1, вкупно 12 производи


070/287-777

корисничка поддршка