00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

BIROSAFE bulletproof ѕидови и врати


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Овие производи обезбедуваат заштита од куршуми, согласно следниве стандарди:

  EN 1522 FB 4
  EN 1522 FB 4+
  EN 1522 FB 6

  Истото е потврдено со Европски сертификат, издаден од ECB-S Germany. Тестирањата беа направени во една од најпознатите лаборатории во Германија "Beschussamt Ulm", под надзор на стручни лица од ECB-S Germany.

  Овие bulletproof производи можат да бидат произведени во различни димензии, зависно од желбите и потребите на клиентот, како и во варијанта со или без bulletproof стакло.

  BIROSAFE bulletproof ѕидовите и вратите се наменети за сигурносни компании кои работат со трансфер на пари, банки, менувачници, државни институции итн.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Биросеф
 • профил на компанијата

  Биросеф

  • Опис на компанијата:ПТУ "BIROSAFE" ДООЕЛ Струмица е инжинеринг компанија, која е оформена во 2001 година и која се занимава со производство, продажба и монтажа на сигурносна, противпожарна и банкарска опрема (сигурносни и противпожарни сефови, каси и врати, трезори...) Наши главни коминтенти се: банки, пошти, министерства, јавни претпријатија, правни субјекти, физички лица... BIROSAFE има свои претставништва во сите балкански држави. Ние сме присутни на пазарите на територија на поранешните Југословенски републики (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Хрватска, Албанија, Бугарија...) Од ноември 2005 година BIROSAFE се здоби со Сертификат за СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТОТ - ISO 9001. BIROSAFE располага и со сопствена сервис екипа, која е специјално обучена за отстранување на појавените дефекти и решавање на било какви проблеми поврзани со функционирањето на нашите производи, кои се наоѓаат во гарантен и надвор од гарантен рок. Во 2009 година BIROSAFE стана членка на "ESSA - European Security Systems Association, Frankfurt / Main" (www.ecb-s.com). Во 2010 година BIROSAFE ги помина тестовите за сигурносни сефови и со тоа се здоби со ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ ЗА СИГУРНОСТ (EN 1143-1), издаден од страна на овластената за тоа Европска куќа "ESB-S - Germany".
  • Име на контакт лице:Продажба
  • Адреса:Гоце Делчев 121
  • Поштенски број:2400
  • Град:Струмица , Македонија
  • Телефон #:034330290
  • Факс #:034330291
  • Локација на мапа:Прикажи  034330290

  корисничка поддршка