00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Биросеф - Трезорски врати - BIRODOOR


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Трезорските врати BIRODOOR ги изработуваме во класа II до класа X по EN1143-1.(Сертификати за BDB-II, BDN-III, BDF-IV по ECB-S). Можат да се вградат на трезорски простори излиени на лице место, или на модуларни трезори. Можат да бидат опремени со додатна сигурносна решетка, за дневно затварање. Освен минимум пропишаните брави за поедините класи, на трезорските врати BIRODOOR, можат да се вградат и додатни брави, за да се задоволат барањата и потребите на нарачателот.
 • Продавач:Биросеф
 • профил на компанијата

  Биросеф

  • Опис на компанијата:ПТУ "BIROSAFE" ДООЕЛ Струмица е инжинеринг компанија, која е оформена во 2001 година и која се занимава со производство, продажба и монтажа на сигурносна, противпожарна и банкарска опрема (сигурносни и противпожарни сефови, каси и врати, трезори...) Наши главни коминтенти се: банки, пошти, министерства, јавни претпријатија, правни субјекти, физички лица... BIROSAFE има свои претставништва во сите балкански држави. Ние сме присутни на пазарите на територија на поранешните Југословенски републики (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Хрватска, Албанија, Бугарија...) Од ноември 2005 година BIROSAFE се здоби со Сертификат за СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТОТ - ISO 9001. BIROSAFE располага и со сопствена сервис екипа, која е специјално обучена за отстранување на појавените дефекти и решавање на било какви проблеми поврзани со функционирањето на нашите производи, кои се наоѓаат во гарантен и надвор од гарантен рок. Во 2009 година BIROSAFE стана членка на "ESSA - European Security Systems Association, Frankfurt / Main" (www.ecb-s.com). Во 2010 година BIROSAFE ги помина тестовите за сигурносни сефови и со тоа се здоби со ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ ЗА СИГУРНОСТ (EN 1143-1), издаден од страна на овластената за тоа Европска куќа "ESB-S - Germany".
  • Име на контакт лице:Продажба
  • Адреса:Гоце Делчев 121
  • Поштенски број:2400
  • Град:Струмица , Македонија
  • Телефон #:034330290
  • Факс #:034330291
  • Локација на мапа:Прикажи  034330290

  корисничка поддршка