00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

БИРОСЕФ – СЕФОВИ И КАСИ/ДОМАШНИ И КАНЦЕЛАРИСКИ СЕФОВИ


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Каси, наменети за домашна и канцелариска употреба Може да бидат анкерирани за под, ѕид, маса или друг потежок предмет Затварањето е со механизам во три правци, а заклучувањето се врши со помош на една брава која може да биде брава со касов клуч, со механичка комбинација или дигитална брава (димензии и модели видете на http://www.birosafe.com/mak/k8.html)
 • Категорија:Сефови
 • Продавач:Биросеф
 • Земја на потекло:Македонија
 • профил на компанијата

  Биросеф

  • Опис на компанијата:ПТУ "BIROSAFE" ДООЕЛ Струмица е инжинеринг компанија, која е оформена во 2001 година и која се занимава со производство, продажба и монтажа на сигурносна, противпожарна и банкарска опрема (сигурносни и противпожарни сефови, каси и врати, трезори...) Наши главни коминтенти се: банки, пошти, министерства, јавни претпријатија, правни субјекти, физички лица... BIROSAFE има свои претставништва во сите балкански држави. Ние сме присутни на пазарите на територија на поранешните Југословенски републики (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Хрватска, Албанија, Бугарија...) Од ноември 2005 година BIROSAFE се здоби со Сертификат за СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТОТ - ISO 9001. BIROSAFE располага и со сопствена сервис екипа, која е специјално обучена за отстранување на појавените дефекти и решавање на било какви проблеми поврзани со функционирањето на нашите производи, кои се наоѓаат во гарантен и надвор од гарантен рок. Во 2009 година BIROSAFE стана членка на "ESSA - European Security Systems Association, Frankfurt / Main" (www.ecb-s.com). Во 2010 година BIROSAFE ги помина тестовите за сигурносни сефови и со тоа се здоби со ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ ЗА СИГУРНОСТ (EN 1143-1), издаден од страна на овластената за тоа Европска куќа "ESB-S - Germany".
  • Име на контакт лице:Продажба
  • Адреса:Гоце Делчев 121
  • Поштенски број:2400
  • Град:Струмица , Македонија
  • Телефон #:034330290
  • Факс #:034330291
  • Локација на мапа:Прикажи  034330290

  корисничка поддршка