00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Биросеф сигурносни врати


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:- Сигурносните влезни врати, сертифицирани по Европскиот стандард за сигурност EN 1627, овозможуваат поголема заштита на самите објекти, бидејќи истите се тешки за провала.

  - Овие врати се произведуваaт согласно дадени барања и нормативи и во споредба со несертифицираните влезни блиндирани врати, потребно е многу подолго време и поголема вештина за да истите бидат провалени.

  - Вратата е изработена во вид на сендвич од двострани челични лимови и исполна од термо изолациона ПП смеса. Има двострано заптивање со гумена лента, а сето тоа обезбедува топлинска и звучна изолација, како и противпожарна заштита.

  - Крилото на вратата е опшиено со украсна АЛ лајсна и е двострано обложено со медијапан, кој може да биде фурниран или офарбан во нијанса по Ваша желба.

  - Заклучувањето на вратата е со помош на Сигурносна брава која заклучува во повеќе точки
 • Продавач:Биросеф
 • профил на компанијата

  Биросеф

  • Опис на компанијата:ПТУ "BIROSAFE" ДООЕЛ Струмица е инжинеринг компанија, која е оформена во 2001 година и која се занимава со производство, продажба и монтажа на сигурносна, противпожарна и банкарска опрема (сигурносни и противпожарни сефови, каси и врати, трезори...) Наши главни коминтенти се: банки, пошти, министерства, јавни претпријатија, правни субјекти, физички лица... BIROSAFE има свои претставништва во сите балкански држави. Ние сме присутни на пазарите на територија на поранешните Југословенски републики (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Хрватска, Албанија, Бугарија...) Од ноември 2005 година BIROSAFE се здоби со Сертификат за СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТОТ - ISO 9001. BIROSAFE располага и со сопствена сервис екипа, која е специјално обучена за отстранување на појавените дефекти и решавање на било какви проблеми поврзани со функционирањето на нашите производи, кои се наоѓаат во гарантен и надвор од гарантен рок. Во 2009 година BIROSAFE стана членка на "ESSA - European Security Systems Association, Frankfurt / Main" (www.ecb-s.com). Во 2010 година BIROSAFE ги помина тестовите за сигурносни сефови и со тоа се здоби со ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ ЗА СИГУРНОСТ (EN 1143-1), издаден од страна на овластената за тоа Европска куќа "ESB-S - Germany".
  • Име на контакт лице:Продажба
  • Адреса:Гоце Делчев 121
  • Поштенски број:2400
  • Град:Струмица , Македонија
  • Телефон #:034330290
  • Факс #:034330291
  • Локација на мапа:Прикажи  034330290

  корисничка поддршка