00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Клима уред SAMSUNG CEBU 5,5 KW


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:• Функцијата на вештачка интелигенција (AI) го анализира и помни начинот на употреба на единицата на корисникот и автоматски го користи режимот кој најмногу одговара на тековната состојба, земајќи ги предвид внатрешната и надворешната температура, посакуваната температура и времето на работа
  • Интегриран Wi-Fi: далечинското управување е можно благодарение на апликацијата SmartThings, која овозможува контрола над Samsung и другите компатибилни уреди
  • Multisplit компатибилност
  • Ниво на бучава: Тивко работење 19 dba;
  • Филтер за воздух: Easy filter +, се менува, се пере. Густата мрежеста структура и облогата го одржуваат разменувачот на топлина чист.
  • Гласовно управување
  • Греење и до -15 0 C надворешна температура;
  • Димензии надворешна единица: 1,055 x 299 x 215 mm;
  • Димензии внатрешна единица: 880 x 638 x 310 mm;
  • Капацитет на ладење Мин./Макс. Kw 1.6/6.7
  • Капацитет на греење Мин./Макс. Kw 1.3/8.0
  • Потрошувачка на енергија
  • Ладење 1,39 / Греење 1.71
  • Сезонска ефикасност според EN14825
  • Ладење: Pdesign 5 kw
  • Ладење: SEER 6,8
  • Ладење: Годишна потрошувачка на енергија 257 Kwh
  • Греење: Pdesign 3.8 kw
  • Греење: SCOP 3.8
  • Греење: Годишна потрошувачка на енергија 1400 Kw

  Гратис монатажа
 • Продавач:Инвенсис
 • профил на компанијата

  Инвенсис

  • Опис на компанијата:ИНВЕНСИС Дооел е компанија основана во 2011-та година со основна дејност која опфаќа проектирање, продажба, изведба, сервисирање, монтажа и одржување на индустриски јавни, деловно административни и станбени/ индивидуални објекти од областа на климатизација, вентилација и греење. Претходното искуството на менаџментот, стекнувано низ текот на годините во некои од водечките фирми во Македонија од областа на вентилацијата, климатизацијата и греењето како и долгогодишното искуство на тимот од монтери, посветеноста на работата и постојаното усовршување доведоа до создавање на бројно портфолио на завршени изведби и задоволни клиенти. Во делот за климатизација ИНВЕНСИС e овластен партнер за Македонија на водечкиот светски бренд SAMSUNG. За останатиот асортиман соработува со добавувачи кои се европски признати производители на опрема како Tangra-Бугарија и Casals-Шпанија. Тимот на ИНВЕНСИС во континуитет ги следи светските стандарди и трендови, ги имплементира во секојдневното работење и преку стручни совети и консултации ги нуди следниве: услуги -дизајнирање на системи за климатизација и вентилација; -монтажа и демонтажа на опрема за климатизација; -монтажа на опрема за вентилација; - сервис и одржување на постоечки системи за климатизација и вентилација. производи -топлински пумпи; -вентилатори; -клима уреди; -чилери; -опрема за климатизација и вентилација Стратегија Стратешка цел на компанијата е развој при дизајнирањето, промовирањето и имплементацијата на 4Е технологиите што се применуваат во областа на вентилацијата, климатизацијата и греењето: Енергија, Ефикасност, Еономија и Екологија. Минимизирање на оперативните трошоци за работење, со иновативни технички решенија преку користење на економични и за човековата околина прифатливи извори на енергија, со истовремено максимизирање на енергетската ефикасност се појдовни точки при изборот на решенија за вентилацијата, климатизацијата и греење како за индустриските така и за резиденцијалните објекти. Мисија Мисијата е освојување на пазарот
  • Име на контакт лице:Кристијан Трендов
  • Мобилен #:+38970317086
  • Телефон #:+38923254355  023254355

  корисничка поддршка