00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Инвенсис

  • Опис на компанијата:ИНВЕНСИС Дооел е компанија основана во 2011-та година со основна дејност која опфаќа проектирање, продажба, изведба, сервисирање, монтажа и одржување на индустриски јавни, деловно административни и станбени/ индивидуални објекти од областа на климатизација, вентилација и греење. Претходното искуството на менаџментот, стекнувано низ текот на годините во некои од водечките фирми во Македонија од областа на вентилацијата, климатизацијата и греењето како и долгогодишното искуство на тимот од монтери, посветеноста на работата и постојаното усовршување доведоа до создавање на бројно портфолио на завршени изведби и задоволни клиенти. Во делот за климатизација ИНВЕНСИС e овластен партнер за Македонија на водечкиот светски бренд SAMSUNG. За останатиот асортиман соработува со добавувачи кои се европски признати производители на опрема како Tangra-Бугарија и Casals-Шпанија. Тимот на ИНВЕНСИС во континуитет ги следи светските стандарди и трендови, ги имплементира во секојдневното работење и преку стручни совети и консултации ги нуди следниве: услуги -дизајнирање на системи за климатизација и вентилација; -монтажа и демонтажа на опрема за климатизација; -монтажа на опрема за вентилација; - сервис и одржување на постоечки системи за климатизација и вентилација. производи -топлински пумпи; -вентилатори; -клима уреди; -чилери; -опрема за климатизација и вентилација Стратегија Стратешка цел на компанијата е развој при дизајнирањето, промовирањето и имплементацијата на 4Е технологиите што се применуваат во областа на вентилацијата, климатизацијата и греењето: Енергија, Ефикасност, Еономија и Екологија. Минимизирање на оперативните трошоци за работење, со иновативни технички решенија преку користење на економични и за човековата околина прифатливи извори на енергија, со истовремено максимизирање на енергетската ефикасност се појдовни точки при изборот на решенија за вентилацијата, климатизацијата и греење како за индустриските така и за резиденцијалните објекти. Мисија Мисијата е освојување на пазарот
  • Име на контакт лице:Кристијан Трендов
  • Мобилен #:+38970317086
  • Телефон #:+38923254355

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот56.25%
Број на производи11
Член од06 Ное, 2022
Последна промена09:06:32 , 10 Ное, 2022
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка