00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Џиви

  • Опис на компанијата:ЏИВИ ДОО Гевгелија е компанија основана во 1992 година, кога започна со трговија на аудио-видео опрема и апарати за домаќинство. Од самиот почеток ЏИВИ остварува успешни деловни резултати и постојано инвестирање во изградба на нови објекти и проширување на понудата. Во 1997 година компанијата се сели во нов продажен салон во близина на автобуска станица во Гевгелија, при што е извршено проширување на асортиманот со бела техника, климатизери и грејни тела. Во 2002-та е отворен нов салон, со изложбен простор од 750 метри квадратни, со паркинг простор и магацин. Во 2012-та се гради и уште еден објект,кој ќе одговори на потребите ... Развојот на ЏИВИ од формирањето до денес е континуиран, се реализира на основа на стратегиски цели и е насочен кон проширување на дејностите од областа на греење, ладење и вентилација со проектирање и изведба, како и проекти за заштеда на енергија и обновливи извори на енергија. Преку постојано задоволување на инвеститорите и клиентите/купувачите нудејќи им производи и услуги согласно прифатените стандарди и бараниот квалитет, преку соработка со партнерите од својата дејност која придонесува за корист на сите страни, со овозможување на мотивирачка работа и соодветни услови за работа на своите вработени, да обезбедиме континуиран успешен настап на пазарот во Македонија во соработка со други партнери да ја прошириме сопствената работа на пазарот во поблиското опкружување. Располагаме со стручен и искусен кадар, кој изработува идејни решенија како и со стручни екипи за монтажа кои секој проект го направат реалност според сите стандарди и технички прописи, по принципот клуч на рака.
  • Име на контакт лице:Џиви
  • Адреса:Железничка 8-a
  • Поштенски број:1480
  • Град:Гевгелија , Македонија
  • Мобилен #:034 214299
  • Телефон #:034 211299
  • Факс #:034 218299

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот71.88%
Број на производи18
Член од14 Дек, 2020
Последна промена00:15:02 , 16 Дек, 2021
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка