00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Топлинска пумпа SAMSUNG Mono 14KW 3F AE140BXYDGG/EU


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:• Надворешна единицаAE140BXYDGG/EU
  • Комплет за управувањеMIM-E03EN
  • Номинален капацитет (греење) kW14.0
  • Номинален капацитет (ладење) kW14.0
  • Влезна номинална моќност (греење) kW2,77
  • Влезна номинална моќност (ладење) kW3,14
  • COP (номинално греење) W5.05
  • ЕЕР (номинално ладење) W4,46
  • Сезонско загревање на просторот / класа на ефикасностА+++ / А+++
  • Излезна температура на вода (греење)15-70
  • Излезна температура на вода (ладење)5-25
  • Напојување со струја3Ф, 2, 380-415 V, 50Hz
  • КомпресорBLDC двојно - ротирачки
  • Разладно средство (фреон)R32
 • Продавач:Инвенсис
 • профил на компанијата

  Инвенсис

  • Опис на компанијата:ИНВЕНСИС Дооел е компанија основана во 2011-та година со основна дејност која опфаќа проектирање, продажба, изведба, сервисирање, монтажа и одржување на индустриски јавни, деловно административни и станбени/ индивидуални објекти од областа на климатизација, вентилација и греење. Претходното искуството на менаџментот, стекнувано низ текот на годините во некои од водечките фирми во Македонија од областа на вентилацијата, климатизацијата и греењето како и долгогодишното искуство на тимот од монтери, посветеноста на работата и постојаното усовршување доведоа до создавање на бројно портфолио на завршени изведби и задоволни клиенти. Во делот за климатизација ИНВЕНСИС e овластен партнер за Македонија на водечкиот светски бренд SAMSUNG. За останатиот асортиман соработува со добавувачи кои се европски признати производители на опрема како Tangra-Бугарија и Casals-Шпанија. Тимот на ИНВЕНСИС во континуитет ги следи светските стандарди и трендови, ги имплементира во секојдневното работење и преку стручни совети и консултации ги нуди следниве: услуги -дизајнирање на системи за климатизација и вентилација; -монтажа и демонтажа на опрема за климатизација; -монтажа на опрема за вентилација; - сервис и одржување на постоечки системи за климатизација и вентилација. производи -топлински пумпи; -вентилатори; -клима уреди; -чилери; -опрема за климатизација и вентилација Стратегија Стратешка цел на компанијата е развој при дизајнирањето, промовирањето и имплементацијата на 4Е технологиите што се применуваат во областа на вентилацијата, климатизацијата и греењето: Енергија, Ефикасност, Еономија и Екологија. Минимизирање на оперативните трошоци за работење, со иновативни технички решенија преку користење на економични и за човековата околина прифатливи извори на енергија, со истовремено максимизирање на енергетската ефикасност се појдовни точки при изборот на решенија за вентилацијата, климатизацијата и греење како за индустриските така и за резиденцијалните објекти. Мисија Мисијата е освојување на пазарот
  • Име на контакт лице:Кристијан Трендов
  • Мобилен #:+38970317086
  • Телефон #:+38923254355  023254355

  корисничка поддршка