00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Клима уред Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Crystal II inverter

22%заштеда

Клима уред Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Crystal II inverter

Цената е со вклучен ДДВ
39.990 ден. 30.990 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Клима уред Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Crystal II inverter
 • Продавач:Енергија
 • профил на компанијата

  Енергија

  • Опис на компанијата:Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier, Toshiba, Haier и Stulz во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и одржување на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори, кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Име на контакт лице:Енергија
  • Адреса:Лондонска бр. 1А
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072213590
  • Телефон #:023061466
  • Факс #:023061468
  • Година на регистрација:2005
  • Број на вработени:17
  • Локација на мапа:Прикажи
  5%заштеда
  Цена со ДДВ:79.990 ден. 75.990 ден.

  Клима уред Carrier 42QHG024D8SE Ext ...

  17%заштеда
  Цена со ДДВ:33.990 ден. 27.990 ден.

  Haier TUNDRA Green Series inverter ...

  14%заштеда
  Цена со ДДВ:34.990 ден. 29.990 ден.

  Haier TUNDRA Green Series inverter ...

  8%заштеда
  Цена со ДДВ:46.990 ден. 42.990 ден.

  CARRIER Extreme 2 inverter R32 42QH ...

  7%заштеда
  Цена со ДДВ:66.990 ден. 61.990 ден.

  CARRIER Extreme 2 inverter R32 42QH ...

  20%заштеда
  Цена со ДДВ:100.000 ден. 80.000 ден.

  TOSHIBA Shorai PREMIUM 18 Luxury in ...
  023061466

  корисничка поддршка