00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

СКЕЛЕТИРАНИ ВИЗИЛ ПРОТЕЗИ СО КОПЧИЊА И КУКИЦИ ЗАВИСНО ОД СЛУЧАЈОТ


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:СКЕЛЕТИРАНИ ВИЗИЛ ПРОТЕЗИ СО КОПЧИЊА И КУКИЦИ ЗАВИСНО ОД СЛУЧАЈОТ
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Боми
 • профил на компанијата

  Боми

  • Опис на компанијата:ЕСТЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА И ТЕХНИКА: БЕЗМЕТАЛНА ПРЕСС КЕРАМИКА КОРОНКА И ВИНЕР ОД ПРЕСС КЕРАМИКА ЕСЕТСКО РЕШЕНИЕ СО ЛАМИНАТИ БЕЛЕЊЕ НА ЗАБИ СО НАЈСОВРЕМЕНА ОПРЕМА –СВЕТЛИНА ЗА ЕСТЕТСКА КОРЕКЦИЈА НА БОЈА МЕТАЛ КЕРАМИЧКИ МОСТОВИ ИЗРАБОТКА ОД НАЈ СОВРЕМЕНИ КЕРАМИКИ КОИ СЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ВО ЕВРОПА И СЕ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ СКЕЛЕТИРАНИ ВИЗИЛ ПРОТЕЗИ СО КОПЧИЊА И КУКИЦИ ЗАВИСНО ОД СЛУЧАЈОТ КЛАСИЧНИ ПРОТЕЗИ СО ПРИФАТЛИВА ЦЕНА И КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ КОМПЛЕТНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ЗАБАЛО СО ПЛОМБИ, КОРОНКИ И МОСТОВИ СЕ КОРИСТАТ ЗАБИ ОД ФИРМАТА ИВОКЛА ВИВАДЕНТ КАКО И НИВНИТЕ ПОЗНАТИ АКРИЛАТИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПРОТЕЗИ. ФОРМИТЕ НА ЗАБИТЕ СЕ МНОГУ ПРИРОДНИ БИДЕЈЌИ СЕ ИЗРАБОТЕНИ ПО ОСНОВ НА ВИСТИНСКИТЕ ЗАБИ СО МНОГУ ГОЛЕМИ СТУДИИ ЗА КВАЛИТЕТ И ДОЛГОТРАЈНОСТ . КАЈ МОСТОВИТЕ КЕРАМИКАТА Е ИСТО ТАКА ОД ИВОКЛА ВИВАДЕНТ КОЈА Е ВОДЕЧКА ЗА ИЗРАБОТКА НА КЕРАМИКА И ПРВА ФИРМА КОЈА ЈА ПОСТАВИ ПРЕСС КЕРАМИКАТА НА ПАЗАРОТ КАКО НЕШТО ПОТРЕБНО И СО МНОГУ ВИСОК КВАЛИТЕТ И ПРИФАТЛИВОСТ ОД ОРГАНИЗМОТ СЕКАДЕ КАДЕ СЕ ПОЈАВУВА РЕАКЦИЈА НА АЛЕРГИИИ ОД ДРУГИ МАТЕРЈАЛИ И МЕТАЛИ КОГА СЕ РАБОТИ МЕТАЛ КЕРАМИКА ИЛИ АЛЕРГИЈА ОД КОМПОЗИТИ ОРТОДОНЦИЈА: НАЈСОВРЕМЕН ЛИНГВАЛЕН ПРИСТАП СО ИИЗВОНРЕДНИ РЕЗУЛТАТИ КАКО И АПАРТИ СИ КЕРАМИЧКИ СКОРО НЕВИДЛИВИ БРИКЕТ МОБИЛНИ АПАРАТИ ВО СОРАБОТКА СО ИМПЛАНТОЛОГ СЕ ПОСТАВУВААТ И ИМАПЛАНТИ И СЕ ИЗРАБОТУВА СУПРА КОНСТРУКЦИЈА НАД ИСТИТЕ КАКО ПРИВРЕМЕНИ ТАКА И ДЕФИНИТИВНИ РЕШЕНИЈА ОВА Е ПОГОЛЕМИОТ ДЕЛ ОД НАШАТА РАБОТА . ОПШТАТА СТОМАТОЛОГИЈА Е НАШАТА СЕКОЈДНЕВНА РАБОТА КАКО ВАДЕЊЕ НА ЗАБИ, ПЛОМБИРАЊЕ , ЧИСТЕЊЕ ЗАБЕН КАМЕН СО ПОЛИРАЊЕ И ДРУГИ ПРОПРАТНИ СТОМАТОЛОШКИ ИНТЕРВЕНЦИИ. ЛЕКУВАЊЕТО НА ЗАБИ Е ИСТО ДЕЛ ОД НАШЕТО РАБОТЕЊЕ ЗАЛЕВАЊЕ НА ФИСУРИ КАЈ МЛЕЧНИ ЗАБИ И ПРОМЕНА НА СТАРИ ПЛОМБИ РАБОТНО ВРЕМЕ СЕКОЈ ДЕН ОД 12 Ч ДО 20 Ч И СЕКОЈА ВТОРА САБОТА 075 244-583 075 397-548 РАБОТИМЕ ИСКЛУЧИВО СО ЗАКАЖУВАЊЕ ПОРАДИ СОЧУВУВАЊЕ НА ВАШАТА ПРИВАТНОСТ.
  • Име на контакт лице:Зоран
  • Адреса:бул.Јане Сандански 107-3/4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:070 244583
  • Локација на мапа:Прикажи  070244583

  корисничка поддршка