00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Парадонтологија


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Парадонтологија
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Д-р Милошевиќ
 • профил на компанијата

  Д-р Милошевиќ

  • Опис на компанијата:Д-р Милошевиќ е специјалистичка ординација по ортодонција. Услуги: • Ортодонција • Третман на деца • Третман на возрасни • Орална хирургија • Естетска стоматологија • Општа стоматологија • Детска стоматологија • Орална хирургија • Ендодонција • Протетика • Озон терапија • Ласер терапија Специјалистичка ординација по ортодонција Д-р Милошевиќ е основана 1992 год. од страна на д-р Савка Милошевиќ, специјалист ортодонт. Од почетокот па до денес се следат и имплементираат во пракса најновите трендови во стоматологијата, а особено во областа на ортодонцијата. Наша цел е и едукација на пациентите во правец на превенција преку одржувањето на оралната хигиена и редовни контролни прегледи. Знаење, искуство и примена на најсовремени технологии во дијагностицирањето и ортодонскиот третман.
  • Име на контакт лице:Д-р Милошевиќ
  • Адреса:23-ти Октомври 18-а-1/6
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071 260091
  • Телефон #:02 2464007  022464007

  корисничка поддршка