00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Мобилна протеза (ортодонтски апарат) за корекција на неправилна положба на забите


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Горен и долен мобилен ортодонтски апарат кој се користи при неправилна положба на забите, изработен од акрилат во боја по желба на пациентот.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Ортодонција д-р Маја

  • Опис на компанијата:Ортодонција д-р Маја е стоматолошка ординација по ортодонција специјализирана за третман на забно-вилични неправилности со сите видови мобилни и фиксни ортодонтски апарати. Услуги: • Превентивна и интерцептивна ортодонција, со миофункционални апарати за деца од предучилишна и училишна возраст • Мобилни ортодонтски апарати (сите видови) • Фиксни ортодонтски апарати со метални, порцелански и брекети во боја, конвенционални и самолигирачки брекети како и лингвални (внатрешни) фиксни апарати
  • Име на контакт лице:Д-р Маја
  • Адреса:Орце Николов 142
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071 778439
  • Телефон #:02 3178122
  • Локација на мапа:Прикажи  023178122

  корисничка поддршка