00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Третман на зависности


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:- Ултрабрза опијатна детоксикација (безболно решавање на апстиненцијалната криза за 5 до 7 часа), - Супституционен третман на опијатна зависност, - Поткожно вградување на опијатен блокатор за 3 и 6 месеци, - Тестови за откривање на сите видови дроги, - Продолжен психијатриски третман на проблем со зависност, - Лекување на сите видови зависност (таблетоманија, кокаин, амфетамини и други), - Психијатриско – психолошки третман на алкохолизам и поткожно вградување на алкохолен блокатор;
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Евромедика
 • профил на компанијата

  Евромедика

  • Опис на компанијата:П.З.У. Евромедика е психијатриска ординација која постои од 1998 година. Третман на психичките проблеми на денешницата: 1. Зависности 2. Неврози (панични, анксиозно – депресивни, фобични, соматоформни, дисоцијативни, опсесивно – компулсивни и други пореметувања); 3. Брачни и животни кризи и пореметувања предизвикани од стрес; 4. Психотични растројства; 5. Психички проблеми кај стари лица; 6. Судско вешто лице од областа на психијатријата 7. Психотераписка едукација (Психодрама)
  • Име на контакт лице:Тања
  • Адреса:Мајка Тереза 28-1/1 (Водњанска)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070/367284
  • Телефон #:023130373
  • Факс #:023130373
  • Локација на мапа:Прикажи  023130373

  корисничка поддршка