00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Психотерапија - работа со брачни партнери и семејства


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Психотерапија и психолошко советување за СЕМЕЈСТВА И БРАЧНИ ПАРТНЕРИ за справување со: депресија, недоверба, прељуба, зависности, проблеми кај децата, заеднички одговорности, проблеми на работното место, сексуални проблеми, разводи. Психомодус ЛМ постои од 2005 година и е единствено приватно советувалиште и психотерапија во градот Куманово.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Психомодус ЛМ
 • профил на компанијата

  Психомодус ЛМ

  • Опис на компанијата:Постои од 2005 година се до сега, како единствено приватно советувалиште и психотерапија во градот Куманово. Ги пружа следните услуги: - работа со деца; - работа со адолесценти; - работа со брачни партнери; - работа со семејства; - индивидуална работа по потреба на клиентот; - наод и мислења - по претходно направени тестирања. Просториите на Психомодус ЛМ се наоѓаат на улица Фетка Наскова а11 деловен простор 1. Работно време од 09 - 13 и од 15 - 19 часот, од понеделник до петок, а сабота од 09- 13 часот. Сеансите се закажуваат однапред на телефон: 031/416-100; 070/973-914
  • Име на контакт лице:Лидија Манасиевска
  • Адреса:Fetka Naskova A11 deloven prostor 1
  • Поштенски број:1300
  • Град:Куманово , Македонија
  • Мобилен #:070-973-914
  • Телефон #:031416100
  • Година на регистрација:2008
  • Број на вработени:1
  • Локација на мапа:Прикажи  031416100

  корисничка поддршка