00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Психомодус ЛМ

 • Опис на компанијата:Постои од 2005 година се до сега, како единствено приватно советувалиште и психотерапија во градот Куманово. Ги пружа следните услуги: - работа со деца; - работа со адолесценти; - работа со брачни партнери; - работа со семејства; - индивидуална работа по потреба на клиентот; - наод и мислења - по претходно направени тестирања. Просториите на Психомодус ЛМ се наоѓаат на улица Фетка Наскова а11 деловен простор 1. Работно време од 09 - 13 и од 15 - 19 часот, од понеделник до петок, а сабота од 09- 13 часот. Сеансите се закажуваат однапред на телефон: 031/416-100; 070/973-914
 • Име на контакт лице:Лидија Манасиевска
 • Адреса:Fetka Naskova A11 deloven prostor 1
 • Поштенски број:1300
 • Град:Куманово , Македонија
 • Мобилен #:070-973-914
 • Телефон #:031416100
 • Година на регистрација:2008
 • Број на вработени:1
 • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот81.25%
Број на производи5
Член од22 Мар, 2012
Последна промена08:16:38 , 30 Јан, 2015
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка