00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Интерна Медицина

Интерна Медицина

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Ординацијата по Интерна Медицина е најновата стручна дејност која е во функција од 2010 год. Кабинетот е опремен со најсовремена апаратува која овозможува квалитетни прегледи од областа на ехо дијагностиката, ЕКГ испитување, холтер дијагностика на артериски притисок, спирометрија.

  - Ехо на aбдомен
  - Ехо на простата
  - Ехо на тироидна жлезда
  - Биопсија на тироидна жлездa
  - Ехо на дојки
  - Ехо на простата со проценка на големина и одредување на спец. Ту маркери
  - Доплер на крвни садови
  - Доплер на каротидни артерии
  - Доплер на бубрези
  - Доплер на артерии на нозе
  - Доплер на вени
  - Спирометрија
  - ЕКГ
  - Холтер за притисок
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Манолеви
 • профил на компанијата

  Манолеви

  • Опис на компанијата:ПЗУ Поликлиника Манолеви е основана 1993 година од д-р Никола Манолев и д-р Павлина Манолева, регистрирана како ЗО Манолеви – ординација по општа медицина и педијатрија. Во суштина на работењето на организацијата во првата декада е педијатриската дејност, општата медицина (матичната служба) и домашната посета кои претставувани преку нејзините носители д-р Никола Манолев и д-р Павлина Манолева стануваат синоним за висока стручност во областа на дијагностиката и третманот кај детската популација и геријатрија. Фамилијарната посветеност на висока стручност и вербата во лекарската доктрина, а се со единствена цел – да се внесе светската медицина и стручност во рамките на Манолеви, остануваат главни имепративи во работењето на Манолеви, претставувано преку нејзините наследници д-р Елена Манолева-Николовска и д-р Александар Манолев. Во изминатата декада Манолеви ја проширија својата дејност со биохемиска лабораториска пракса и специјалистичка ординација по интерна медицина, кои заедно со надополнетата услуга во домашната пракса (ехо-дијагностика, лабораториски услуги, дијагностика и третман на сите ургентни заболувања), претставуваат комплетна лекарска здравствена заштита на секое семејство.
  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:Радишанска 25А/1 лок.123
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071 244914
  • Телефон #:02 2670680
  • Факс #:02 2610610
  • Локација на мапа:Прикажи  022670680

  корисничка поддршка