00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Манолеви

  • Опис на компанијата:ПЗУ Поликлиника Манолеви е основана 1993 година од д-р Никола Манолев и д-р Павлина Манолева, регистрирана како ЗО Манолеви – ординација по општа медицина и педијатрија. Во суштина на работењето на организацијата во првата декада е педијатриската дејност, општата медицина (матичната служба) и домашната посета кои претставувани преку нејзините носители д-р Никола Манолев и д-р Павлина Манолева стануваат синоним за висока стручност во областа на дијагностиката и третманот кај детската популација и геријатрија. Фамилијарната посветеност на висока стручност и вербата во лекарската доктрина, а се со единствена цел – да се внесе светската медицина и стручност во рамките на Манолеви, остануваат главни имепративи во работењето на Манолеви, претставувано преку нејзините наследници д-р Елена Манолева-Николовска и д-р Александар Манолев. Во изминатата декада Манолеви ја проширија својата дејност со биохемиска лабораториска пракса и специјалистичка ординација по интерна медицина, кои заедно со надополнетата услуга во домашната пракса (ехо-дијагностика, лабораториски услуги, дијагностика и третман на сите ургентни заболувања), претставуваат комплетна лекарска здравствена заштита на секое семејство.
  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:Радишанска 25А/1 лок.123
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071 244914
  • Телефон #:02 2670680
  • Факс #:02 2610610
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот68.75%
Број на производи13
Член од22 Фев, 2013
Последна промена08:49:22 , 11 Јан, 2018
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка