00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Концентратор за кислород


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Контакт: 02/2581 380; 071211696. Концентраторот за кислород се употребува во болнички и домашни услови. Го подобрува квалитетот на живот на брз и ефикасен начин. Едноставен е за употреба, работи со вклучување во струја и од амбиенталниот воздух го создава потребниот кислород. Економичен е и лесно подвижен заради вградените тркалца. Неговота употреба е преку носна канила или маска за дишење. Со негова употреба се овозможува извршување на вообичаени лесни активности во домот. Безшумен е и може да работи 24 часа непрекинато.
 • Достапност:Контакт
 • Земја на потекло:САД
 • Гаранција:1 година
 • Цена на големо без ДДВ:45.714 ден.
 • Минимална количина за нарачка:5
 • профил на компанијата

  Месер Вардар Техногас

  • Опис на компанијата:Контакт: 02/2581 380; 075261262. MESSER е име на германска компанија кое повеќе од 100 години се поврзува со индустриски гасови. Messer Group произведува и ги снабдува своите купувачи со кислород, азот, аргон, јаглеродендиоксид, водород, хелиум, инертни гасови за заварување, специјални гасови, гасови за медицинска употреба како и широк спектар на гасни смеши. Месер Вардар Техногас е формирана 1997 год. како фирма ќерка на Messer Group. Во моментов располагаме со погон за производство на јаглероден диоксид лоциран во Меџитлија- Битола, и полнилници за кислород, за јаглродендиоксид, за азот, за аргон и гасни смеши лоцирани во Скопје. Покрај останатата палета на производи и опрема за гасови со која располагаме, произведуваме и сув мраз. Месер Вардар Техногас има продажни места ширум Македонија - во Куманово, Крива Паланка, Свети Николе, Кочани, Струмица, Гевгелија, Велес, Кавадарци, Прилеп, Битола, Охрид, Кичево, Гостивар и Тетово.
  • Име на контакт лице:Даниела
  • Адреса:Istocna industriska zona bb
  • Поштенски број:1040
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 204 873
  • Телефон #:070211696
  • Факс #:02/2581383
  • Година на регистрација:1996
  • Број на вработени:40
  • Локација на мапа:Прикажи  070211696

  корисничка поддршка