00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Месер Вардар Техногас

 • Опис на компанијата:Контакт: 02/2581 380; 075261262. MESSER е име на германска компанија кое повеќе од 100 години се поврзува со индустриски гасови. Messer Group произведува и ги снабдува своите купувачи со кислород, азот, аргон, јаглеродендиоксид, водород, хелиум, инертни гасови за заварување, специјални гасови, гасови за медицинска употреба како и широк спектар на гасни смеши. Месер Вардар Техногас е формирана 1997 год. како фирма ќерка на Messer Group. Во моментов располагаме со погон за производство на јаглероден диоксид лоциран во Меџитлија- Битола, и полнилници за кислород, за јаглродендиоксид, за азот, за аргон и гасни смеши лоцирани во Скопје. Покрај останатата палета на производи и опрема за гасови со која располагаме, произведуваме и сув мраз. Месер Вардар Техногас има продажни места ширум Македонија - во Куманово, Крива Паланка, Свети Николе, Кочани, Струмица, Гевгелија, Велес, Кавадарци, Прилеп, Битола, Охрид, Кичево, Гостивар и Тетово.
 • Име на контакт лице:Даниела
 • Адреса:Istocna industriska zona bb
 • Поштенски број:1040
 • Град:Скопје , Македонија
 • Мобилен #:070 204 873
 • Телефон #:070211696
 • Факс #:02/2581383
 • Година на регистрација:1996
 • Број на вработени:40
 • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот81.25%
Број на производи17
Член од03 Дек, 2012
Последна промена09:13:47 , 26 Фев, 2024
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка