00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Холтери за крвен притисок и ЕКГ со софтвер


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Висококвалитетни холтер системи на производителот Schiller Medical. ЕКГ холтер систем за анализа на ST сегмент во сите канали и следење на аритмија и систем за долгорочен мониторинг на крвниот кој обезбедува комплетен мониторинг на крвниот притисок и пулсот со осцилометриски метод. ( сликите во прилог двете ако може да се стават)
  Ве молам направете ги овие измени.
 • Достапност:По нарачка
 • Продавач:Би-мек
 • профил на компанијата

  Би-мек

  • Опис на компанијата:Би - МЕК e овластен дистрибутер на многу светски познати и реномирани производители на медицинска опрема. Со традиција од 2002 година и голем број на реализирани проекти во јавниот и приватниот здравствен сектор, нашиот континуиран успех се темели на квалитет, услужност, доверба и разбирање на потребите на нашите клиенти. Би-МЕК располага со комплетна понуда на медицинска апаратура од областа на дијагностика, болничко лекување и специфична опрема за барањата на многу поедини специјалности. Ние сме ISO сертифицирана компанија за продажба, инсталација, обука и одржување на медицинска опрема. Сервисниот оддел на Би-МЕК е високо стручен тим од сертифицирани инженери со долгогодишно искуство, секогаш подготвен да Ви помогне за следните услуги: • сервис и одржување на медицинска опрема со оригинални резервни делови • бесплатна обука за опремата набавена од Би-МЕК • одржување на опремата по потреба • испорака и монтажа на апарати набавени од Би-МЕК Сервисерите поседуваат сертификати од производителите на медицинска опрема и континуирано присуствуваат на обуки и работилници организирани од реномирани производители за најнапредна медицинска технологија. За подобро здравје - Ви нудиме гаранција и сигурност со професионалнa услуга!
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:Миле Поп Јорданов 44
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023296990
  • Факс #:023296990
  • Локација на мапа:Прикажи  023296990

  корисничка поддршка