00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Дигитална интерактивна табла


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Дигитална интерактивна табла за моторни и когнитивни вежби
  - им овозможува на корисниците мулти сензорно искуство за време на моторно-функционалната и когнитивната рехабилитација.
  - Рехабилитација која е мерлива, забавна и мотивирачка.
  - Уредот се состои од 3 табли со соодветни фигури и повеќе од 30 игри преку кои се подобрува манипулацијата со раце , координација очи-раце, визуелна перцепција , препознавање на форми, меморија, концентрација, способност за решавање на проблеми, просторна ориентација, време на реакција и снаодливост.Придобивки: подобрување на манипулација со раце , координација очи-раце, визуелна перцепција , препознавање на форми, меморија, концентрација, способност за решавање на проблеми, просторна ориентација, време на реакција и снаодливост.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Медитек
 • Минимална количина за нарачка:.
 • профил на компанијата

  Медитек

  • Опис на компанијата:Медитек е млада компанија чија филозофија се базира на идејата за постојан чекор со најсовремените технолошки трендови и иновативни решенија во областа на медицината, како и постојан фокус на потребите на нашите клиенти. Наш стремеж е максимална експедитивност и одговор на вашите барања, оддржување, надградба и сервис на имплементираната опрема. Располагаме со широка палета на производи од светски реномирани брендови. Со континуираниот раст на нашата компанија постојано се збогатува и проширува и нашата палета на производи. Работиме со интегритет, посветеност и одговорност се со цел да ја оправдаме вашата лојалност и доверба.
  • Име на контакт лице:Глигор
  • Адреса:Лондонска 10 лам.3 лок.4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075214400
  • Телефон #:026133025
  • Локација на мапа:Прикажи  026133025

  корисничка поддршка