00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за ВСК Груп

ВСК Груп

ВСК ГРУП започна со работа во 2005 година. Денес ВСК ГРУП е застапник за италијанскиот бренд ФААМ, акумулатори за мотори УНИБАТ. Традицијата на продажба на квалитетни производи е главна определба на целокупниот менаџмент на компанијата. ВСК ГРУП е како дел од својата програма е застапник и за акумулатори ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
10%заштеда
Цена со ДДВ:3.300 ден. 2.970 ден.

Akumulatori

Цена со ДДВ:4.580 ден.

FAAM акумулатори

Цена со ДДВ:3.000 ден.

FAAM ITALY

Цена со ДДВ:4.310 ден.

Акумулатор FAAM 80 ah

Цена со ДДВ:2.100 ден.

АКУМУЛАТОР МАРКА УНИБАТ 9 АЧ

Цена со ДДВ:3.150 ден.

FAAM акумулатори


Страна 1 од 1, вкупно 10 производи


070/287-777

корисничка поддршка