00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ВСК Груп

 • Опис на компанијата:ВСК ГРУП започна со работа во 2005 година. Денес ВСК ГРУП е застапник за италијанскиот бренд ФААМ, акумулатори за мотори УНИБАТ. Традицијата на продажба на квалитетни производи е главна определба на целокупниот менаџмент на компанијата. ВСК ГРУП е како дел од својата програма е застапник и за акумулатори за мотори УНИБАТ од италијанскиот производител и дистрибутер САМАУТО. ВСК ГРУП располага со широко распространета мрежа на дистрибутери и сервиси кои нудат компетентена, брза и квалитетена услуга. Денес ВСК ГРУП е лидер во продажба на акумулатори во Македонија. Од нашата анализа и долгогодишното искуство просечниот животен век на ФААМ акумулаторите е 5,1 година. Нашата визија е јасна: Ние ќе бидеме главни актери во областа на развојот на пазарот и продажбата на акумулатори во Република Македонија. Свесни сме дека во услови, кои ги диктира глобалната економија можеме да учествуваме само ако тие услови ги вградиме во сопствената визија и работење. Карактеристики на стартер батериите ФААМ се: Квалитет, Сигурност, Долготрајност.
 • Име на контакт лице:Мишо Тошевски
 • Адреса:Ул. Вангел Тодоровски бр.5 локал 5
 • Поштенски број:1000
 • Град:Скопје , Македонија
 • Мобилен #:070365203
 • Телефон #:02/2400878
 • Година на регистрација:2005
 • Број на вработени:4
 • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот81.25%
Ја следат2
Број на производи19
Член од06 Апр, 2012
Последна промена11:41:32 , 30 Ное, 2023
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка