00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Акумулатор Startpro faam


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Акумулатор Startpro faam
 • Категорија:Акумулатори
 • Продавач:ВСК Груп
 • профил на компанијата

  ВСК Груп

  • Опис на компанијата:ВСК ГРУП започна со работа во 2005 година. Денес ВСК ГРУП е застапник за италијанскиот бренд ФААМ, акумулатори за мотори УНИБАТ. Традицијата на продажба на квалитетни производи е главна определба на целокупниот менаџмент на компанијата. ВСК ГРУП е како дел од својата програма е застапник и за акумулатори за мотори УНИБАТ од италијанскиот производител и дистрибутер САМАУТО. ВСК ГРУП располага со широко распространета мрежа на дистрибутери и сервиси кои нудат компетентена, брза и квалитетена услуга. Денес ВСК ГРУП е лидер во продажба на акумулатори во Македонија. Од нашата анализа и долгогодишното искуство просечниот животен век на ФААМ акумулаторите е 5,1 година. Нашата визија е јасна: Ние ќе бидеме главни актери во областа на развојот на пазарот и продажбата на акумулатори во Република Македонија. Свесни сме дека во услови, кои ги диктира глобалната економија можеме да учествуваме само ако тие услови ги вградиме во сопствената визија и работење. Карактеристики на стартер батериите ФААМ се: Квалитет, Сигурност, Долготрајност.
  • Име на контакт лице:Мишо Тошевски
  • Адреса:Ул. Вангел Тодоровски бр.5 локал 5
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070365203
  • Телефон #:02/2400878
  • Година на регистрација:2005
  • Број на вработени:4
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:3.000 ден.

  FAAM ITALY

  Цена со ДДВ:4.310 ден.

  Акумулатор FAAM 80 ah

  Цена со ДДВ:3.150 ден.

  FAAM акумулатори

  Цена со ДДВ:4.580 ден.

  FAAM акумулатори
  022400878

  корисничка поддршка