00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

LED системи

LED системи

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Осветлување со LED системи: - Декоративни системи - Спомен обележја
 • Продавач:Винт
 • профил на компанијата

  Винт

  • Опис на компанијата:ВИНТ дооел е трговско друштво основано во 1998 година со седиште во Скопје, Република Македонија. Винт најпрво започна како овластен дистрибутер на TEZ – Загреб. Со понатамошниот развој и со својата докажана професионалност фирмата се разви и стана овластен дистрибутер на Philips Lighting. Како свој модел ВИНТ ја следи посветеноста на Philips во генералните бизнис принципи кои се однесуваат на интегритетот и етиката при водењето на бизнисот. Фирмата ги следи и се води според тие принципи во сите свои донесени одлуки и постапки кон купувачите, кон поддоговарачите, кон вработените како и кон сите други вклучени учесници. Финансискиот етички код како и етичкиот код при набавување се дополнителен водич на ВИНТ во секојдневното работење и водење на бизнисот.
  • Име на контакт лице:Васко Попов
  • Адреса:ул. Варшавска бр. 4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:/
  • Телефон #:02/2440-162
  • Факс #:02/2440-164
  • Година на регистрација:1998
  • Број на вработени:10
  • Локација на мапа:Прикажи  022440162

  корисничка поддршка