00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Винт

 • Опис на компанијата:ВИНТ дооел е трговско друштво основано во 1998 година со седиште во Скопје, Република Македонија. Винт најпрво започна како овластен дистрибутер на TEZ – Загреб. Со понатамошниот развој и со својата докажана професионалност фирмата се разви и стана овластен дистрибутер на Philips Lighting. Како свој модел ВИНТ ја следи посветеноста на Philips во генералните бизнис принципи кои се однесуваат на интегритетот и етиката при водењето на бизнисот. Фирмата ги следи и се води според тие принципи во сите свои донесени одлуки и постапки кон купувачите, кон поддоговарачите, кон вработените како и кон сите други вклучени учесници. Финансискиот етички код како и етичкиот код при набавување се дополнителен водич на ВИНТ во секојдневното работење и водење на бизнисот.
 • Име на контакт лице:Васко Попов
 • Адреса:ул. Варшавска бр. 4
 • Поштенски број:1000
 • Град:Скопје , Македонија
 • Мобилен #:/
 • Телефон #:02/2440-162
 • Факс #:02/2440-164
 • Година на регистрација:1998
 • Број на вработени:10
 • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот84.38%
Следи2
Број на производи34
Член од11 Апр, 2012
Последна промена11:41:24 , 12 Фев, 2020
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка