00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Столбови за бариери


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Столбови за ограничување на пристап.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Унипрес
 • профил на компанијата

  Унипрес

  • Опис на компанијата:УНИПРЕС доо - Скопје, претпријатие за новинско издавачка дејност, производство, услуги и трговија на големо и мало, е водечка фирма во Република Македонија во производството на знамиња, канцелариски и надворешни јарболи, печатење на текстил и друго. Задоволувајќи ги желбите на купувачите, пред се со врвниот квалитет, прецизните рокови за испорака и евтини цени, во над 20-годишниот период на постоење на фирмата Унипрес стекна голема доверба и углед на македонскиот пазар и пошироко. УНИПРЕС располага со производствени капацитети за печатење и шиење. Производствениот процес на знамињата на УНИПРЕС постојано се менува и се доусовршува, што ни овозможува да држиме чекор со времето и барањата на пазарот. Печатницата на УНИПРЕС е опремена со плотери со врвна нова Јет технологија кои овозможуваат најбрз печат со врвен квалитет на платно и на хартија. Знамињата на УНИПРЕС се изложени насекаде: во домовите, јавните објекти, општините, спортските клубови и сојузи, хотелите, претпријатијата, улиците... Корисници на услугите се и многубројните странски амбасади и мисии во Македонија и надвор од неа. Транспарентите (банерите) кои ги изработува УНИПРЕС ги красат најголемите улици и булевари на Скопје. Покрај знамињата, УНИПРЕС е препознатлив и по печатење на маици и капи од секаков вид: печатење на сито, пресликување, везење, дизајнирање... Исто така, УНИПРЕС се занимава и со печатење на различен канцелариски материјал, печатење на заштитни знаци на фирмите на стаклени и порцелански чаши, изработка и печатење на лога на ѕидни часовници, календари, визит карти, плакети, дипломи, како и покани, сито печатење на пластични и метални привезоци, пенкала, запалки...
  • Име на контакт лице:Нина
  • Адреса:Костурски Херои 17/9 (29-ти Ноември)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023220245
  • Факс #:023220247
  • Локација на мапа:Прикажи  023220245

  корисничка поддршка