00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Визард Системи

 • Опис на компанијата:Визард Системи е компанија која располага со специјализиран и обучен кадар за работа со системи за обезбедување, алармни системи, контрола на пристап, како и нивно одржување и усовршување. Производи: • комплетна опрема за видео надзор • алармни системи, противпожарни системи • компјутерски системи • контрола на пристап и евиденција на работно време • автоматика за врати • рампи и паркинг системи Услуги: • подготвува предлози, комплетни решенија и врши инсталација на истите • се грижи за пуштање на системот во работа • им нуди 24 часовна поддршка на своите корисници • комплетна обука на купувачот за користење на опремата Сервисот располага со најразличен прирачен специјализиран алат, како и софтверска поддршка за квалитетно, професионално извршување на работните обврски според светските стандарди. Нашите администратори се јавуваат на секој повик на купувачот и се води целосна документација за клиентот. Визард Системи е генерален застапник или дистрибутер на повеќе европски, американски и азиски компании со докажан квалитет како што се: JVC, Mobotix, Samsung, Paradox, Beninca, Vacron, Planet, Bosch, Unipos, Inova и др. Визард Системи ДООЕЛ“ е формирана во 2005 год. во Скопје од страна на Тони Стојановски и од тогаш секој ден е сè поуспешна во својата област. Визард Системи гарантира за квалитетот на опремата и за нејзино беспрекорно функционирање.
 • Име на контакт лице:Визард Системи
 • Адреса:ул. Црноризец Храбар бр. 32
 • Поштенски број:1000
 • Град:Скопје , Македонија
 • Мобилен #:075 282 727
 • Телефон #:02 2469999
 • Факс #:02 2402999
 • Година на регистрација:2006
 • Број на вработени:20
 • Процент на извоз:30
 • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот78.12%
Број на производи94
Член од03 Јан, 2014
Последна промена11:51:09 , 11 Јан, 2021
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка