00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Металтерм

Металтерм

Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основана во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
10%заштеда
Цена со ДДВ:45.225 ден. 40.703 ден.

Гусан котел на цврсто гориво GNB

5%заштеда
Цена со ДДВ:22.650 ден. 21.500 ден.

Nordstar CS-32V 3А12kBTU

5%заштеда
Цена со ДДВ:36.330 ден. 34.500 ден.

Nordstar CS-51V 3А18kBTU

5%заштеда
Цена со ДДВ:21.053 ден. 20.000 ден.

Nordstar CS-25V 3А 9kBTU

5%заштеда
Цена со ДДВ:49.450 ден. 46.978 ден.

Гусени топловодни котли на тврдо го ...

Цена со ДДВ:157.691 ден.

Топлинска пумпа Monobloc 220 V, фре ...

Цена со ДДВ:50.000 ден.

Котел на дрво-јаглен Bergen 43-48 K ...

Цена со ДДВ:43.795 ден.

Котел на цврсто гориво Termomont Ti ...

Цена со ДДВ:34.074 ден.

Котел на цврсто гориво Termomont Ti ...

Цена со ДДВ:80.000 ден.

Toby 50 котел на пелети 16-50 KW

Цена со ДДВ:80.000 ден.

Toby 30 котел на пелети 9.5-31.7 KW

Цена со ДДВ:79.000 ден.

Toby котел на пелети 5-20 KW

Цена со ДДВ:84.747 ден.

Клима уред инвертер LG Standart PLU ...


следна
Страна 1 од 20, вкупно 307 производи


070/287-777

корисничка поддршка