00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Котел на цврсто гориво Termomont Tip TKK 23 моќност 23 KW


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Котел на цврсто гориво Termomont Tip TKK 23 моќност 23 KW

  Цени на котли од овој тип со други моќности:
  TKK 30 30 KW > 37.094 ден
  TKK 35 35 KW > 39.716 ден
  TKK 40 40 KW > 44.975 ден
  TKK 50 50 KW > 52.674 ден
  TKK 60 60 KW > 56.053 ден
  TKK 80 80 KW > 72.397 ден
 • Продавач:Металтерм
 • профил на компанијата

  Металтерм

  • Опис на компанијата:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основана во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Име на контакт лице:Металтерм
  • Адреса:Фјодор Достоевски 72
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0) 2 2036322
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи  022036322

  корисничка поддршка