00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Топлинска пумпа Monobloc 220 V, фреон R32


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Топлинска пумпа Monobloc 220 V монофазен модел, фреон R32, со вградена циркулациона пумпа, експанзионен сад, сигурносен вентил, модел на надворешна единица HM051M.U43

  Максимална моќност на греење: 5 KW
  Максимална моќност на ладење: 5 KW
  COP (100% оптоварување) греење: 4.22 KW
  EER (100% оптоварување) ладење: 3.59 KW

  Цената е без ддв.

  Опција за додаток-внатрешен електричен грејач 3 KW - доплата 14.140 ден.

  Опција за додаток-надворешен електричен грејач 6 KW - доплата 16.421 ден.
 • Продавач:Металтерм
 • профил на компанијата

  Металтерм

  • Опис на компанијата:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основана во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Име на контакт лице:Металтерм
  • Адреса:Фјодор Достоевски 72
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0) 2 2036322
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи  022036322

  корисничка поддршка