00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

TMX-2050™Display

TMX-2050™Display

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:TMX-2050™

  Trimble навигаторите ви помагаат прецизно да ја следите навигациската линија и да собирате
  податоци за парцелата во реално време. Тие се карактеризираат со водечки перформанси во
  областа на прецизното полјоделство, што обезбедува брза и ефикасна работа на терен. Со широк
  спектар на функционалности и цени, можете да го изберете моделот на навигатор кој најмногу
  одговара на вашите потреби.

  Идеален за сложени работни активности на имотот, со користење на големи
  приклучоци, апликации за повеќе производи или кои бараат функции за ефикасна
  употреба на вода, како што се полнење, израмнување и одводнување.
  ▶ Екран со висока резолуција, во боја,
  осетлив на допир, дијагонала од 30,5
  cm за контролирање до 6 материјали
  и контрола на секциите на
  приклучните машини
  ▶ Android оперативен систем
  ▶ Контролира до 256 секции со
  системот ISOBUS и 6 производи со
  системот Trimble Field за контрола на
  влезни импути
  ► Прилагодлив оперативен екран
  ▶ Поддржува повеќе приемници кои
  се неопходни за функциите на
  нивелирање и одводнување или
  водење на приклучните машини
  ▶ 1 интегрирана камера со поддршка
  за 2 дополнителни надворешни
  камери
  ▶ Лесно се префрла од возило на
  возило
  ▶ ▶Поддржува Trimble RTX®
  корекциски сигнали
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Гео Инновус
 • профил на компанијата

  Гео Инновус

  • Опис на компанијата:Гео Инновус ДООЕЛ е фирма чија дејност опфаќа дистрибуција, консалтинг и услуги од областа на инженерска геодезија и земјоделство, во работна соработка е со фирмата “Livona d.o.o Novi Beograd” за заеднички настап на пазарот на Република С.Македонија претставувајќи го реномираниот светски бренд Тrimble. Располагаме со Тrimble опрема за прецизно полјоделство (Trimble Agriculture) и геодетска опрема. Покрај продажба, обезбедуваме поддршка, едукација и обука на сите наши клиенти и соработници. Активен е повикот на ФИТР каде што може да се аплицира за грантови за нови модерни технологии за профитабилен агробизнис, поддршка 70% од инвестицијата. Повикот за аплицирање е до 15.06.2022. TRIMBLE СИСТЕМИ ЗА ПРЕЦИЗНО ПОЛЈОДЕЛСТВО ❗ Портфолиото на производи Trimble Agriculture вклучува цел асортиман на системи и софтвери за прецизно полјоделство. Достапни се решенија за сите фази на полјоделско производство, од сеидба до жетва. Зголемувањето на продуктивноста и ефикасноста, исполнувањето на агротехничките рокови, истовремено намалувањето на трошоците и зголемувањето на приносите стануваат императив. Тоа може да се постигне само со примена на најсовремена технологија, која овозможува навремени одлуки и целосна контрола на земјоделското производство. Примарен чекор кон дигитализација за полјоделството е вложување во пакетот на опрема за прецизно полјоделство! Trimble пакетот на опрема го сочинуваат хардверски и софтверски навигациони решенија за современо управување со земјоделскиот имот. Каква придобивка имаат полјоделците со вложување во Trimble системите за прецизно полјоделство ❓ Оваа опрема им помага на полјодлеците да бидат поврзани со своите работни задачи во реално време, и да носат одлуки врз веќе добиени податоци во реално време, што придонесува поголема продуктивност, профитабилност и одржливост. Trimble системите се разликуваат во корекциските сигнали, односно точности кои полјоделецот треба да ги постигне за да ги задоволи своите потреби. Постојат системи за асистирано (мануелно) следе
  • Име на контакт лице:geoinnovus@gmail.com
  • Адреса:Владимир Каваев
  • Поштенски број:29/14
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:078 333251
  • Телефон #:078 333251  078333251

  корисничка поддршка