00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Гео Инновус

  • Опис на компанијата:Гео Инновус ДООЕЛ е фирма чија дејност опфаќа дистрибуција, консалтинг и услуги од областа на инженерска геодезија и земјоделство, во работна соработка е со фирмата “Livona d.o.o Novi Beograd” за заеднички настап на пазарот на Република С.Македонија претставувајќи го реномираниот светски бренд Тrimble. Располагаме со Тrimble опрема за прецизно полјоделство (Trimble Agriculture) и геодетска опрема. Покрај продажба, обезбедуваме поддршка, едукација и обука на сите наши клиенти и соработници. Активен е повикот на ФИТР каде што може да се аплицира за грантови за нови модерни технологии за профитабилен агробизнис, поддршка 70% од инвестицијата. Повикот за аплицирање е до 15.06.2022. TRIMBLE СИСТЕМИ ЗА ПРЕЦИЗНО ПОЛЈОДЕЛСТВО ❗ Портфолиото на производи Trimble Agriculture вклучува цел асортиман на системи и софтвери за прецизно полјоделство. Достапни се решенија за сите фази на полјоделско производство, од сеидба до жетва. Зголемувањето на продуктивноста и ефикасноста, исполнувањето на агротехничките рокови, истовремено намалувањето на трошоците и зголемувањето на приносите стануваат императив. Тоа може да се постигне само со примена на најсовремена технологија, која овозможува навремени одлуки и целосна контрола на земјоделското производство. Примарен чекор кон дигитализација за полјоделството е вложување во пакетот на опрема за прецизно полјоделство! Trimble пакетот на опрема го сочинуваат хардверски и софтверски навигациони решенија за современо управување со земјоделскиот имот. Каква придобивка имаат полјоделците со вложување во Trimble системите за прецизно полјоделство ❓ Оваа опрема им помага на полјодлеците да бидат поврзани со своите работни задачи во реално време, и да носат одлуки врз веќе добиени податоци во реално време, што придонесува поголема продуктивност, профитабилност и одржливост. Trimble системите се разликуваат во корекциските сигнали, односно точности кои полјоделецот треба да ги постигне за да ги задоволи своите потреби. Постојат системи за асистирано (мануелно) следе
  • Име на контакт лице:geoinnovus@gmail.com
  • Адреса:Владимир Каваев
  • Поштенски број:29/14
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:078 333251
  • Телефон #:078 333251

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот62.50%
Број на производи8
Член од18 Мар, 2022
Последна промена15:51:34 , 19 Мај, 2022
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка