00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

EZ-Pilot® Assisted Steering System


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Асистентно управување со интегриран погон на електричен мотор за висока прецизност по прифатлива цена. Системот за управување со помош Trimble® EZ-Pilot® обезбедува управување со висока прецизност по прифатлива цена. Кога го возите вашето возило, системот EZ-Pilot го врти тркалото за вас со компактен погон на електричен мотор користејќи насоки од екраните на Trimble за да ви помогне да бидете на линија и да ја подобрите вашата ефикасност. Разновидниот систем за управување е идеален и за широки земјоделски апликации со ниска прецизност, како и за апликации за сечење низи со висока прецизност.
  Обезбедува насоки без раце за вашите многу видови фармерски возила
  Се интегрира директно во управувачкиот столб за јасен пристап до контролата на кабината
  Овозможува неограничено рачно управување кога не е вклучено помошното управување
  Користи технологија за компензација на терен за висока прецизност на тежок терен
  Идеален за апликации за земјоделски култури со ниска точност и за земјоделски култури со висока прецизност
  Пополнете ги теренските апликации брзо и прецизно
  Намалете го заморот на операторот и зголемете ја безбедноста
  Работете дење или ноќе и во услови на прашина или слаба видливост
 • Продавач:Гео Инновус
 • профил на компанијата

  Гео Инновус

  • Опис на компанијата:Гео Инновус ДООЕЛ е фирма чија дејност опфаќа дистрибуција, консалтинг и услуги од областа на инженерска геодезија и земјоделство, во работна соработка е со фирмата “Livona d.o.o Novi Beograd” за заеднички настап на пазарот на Република С.Македонија претставувајќи го реномираниот светски бренд Тrimble. Располагаме со Тrimble опрема за прецизно полјоделство (Trimble Agriculture) и геодетска опрема. Покрај продажба, обезбедуваме поддршка, едукација и обука на сите наши клиенти и соработници. Активен е повикот на ФИТР каде што може да се аплицира за грантови за нови модерни технологии за профитабилен агробизнис, поддршка 70% од инвестицијата. Повикот за аплицирање е до 15.06.2022. TRIMBLE СИСТЕМИ ЗА ПРЕЦИЗНО ПОЛЈОДЕЛСТВО ❗ Портфолиото на производи Trimble Agriculture вклучува цел асортиман на системи и софтвери за прецизно полјоделство. Достапни се решенија за сите фази на полјоделско производство, од сеидба до жетва. Зголемувањето на продуктивноста и ефикасноста, исполнувањето на агротехничките рокови, истовремено намалувањето на трошоците и зголемувањето на приносите стануваат императив. Тоа може да се постигне само со примена на најсовремена технологија, која овозможува навремени одлуки и целосна контрола на земјоделското производство. Примарен чекор кон дигитализација за полјоделството е вложување во пакетот на опрема за прецизно полјоделство! Trimble пакетот на опрема го сочинуваат хардверски и софтверски навигациони решенија за современо управување со земјоделскиот имот. Каква придобивка имаат полјоделците со вложување во Trimble системите за прецизно полјоделство ❓ Оваа опрема им помага на полјодлеците да бидат поврзани со своите работни задачи во реално време, и да носат одлуки врз веќе добиени податоци во реално време, што придонесува поголема продуктивност, профитабилност и одржливост. Trimble системите се разликуваат во корекциските сигнали, односно точности кои полјоделецот треба да ги постигне за да ги задоволи своите потреби. Постојат системи за асистирано (мануелно) следе
  • Име на контакт лице:geoinnovus@gmail.com
  • Адреса:Владимир Каваев
  • Поштенски број:29/14
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:078 333251
  • Телефон #:078 333251  078333251

  корисничка поддршка