00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

RHOSS Топлински пумпи и чилери RHOSS, EDEN Фенкојлери


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Иновативни топлински пумпи и чилери RHOSS и фенкоjлерско ладење и греење EDEN.
  Огромен избор на различни модели, димензии и големини. Приложената цена е за Фенкојлер (вентилконвектор) EDEN Italy Model WINDx0 10 – парапетен, самостоечки, со филтер и со украсна маска и подвижна горана решетка за максимален комфор (види фотографии бр. 2, 3, 4, 5).Контактирајте не за најдобра понуда! RHOSS Italy: Топлински пумпи и чилери,од 5-1635kW. Врвни перформанси, високо енергетски ефикасни системи од А класа, со СОР од 2,5-7,5 Со воздушно или водено ладени кондензатори. За надворешна или внатрешна монтажа. Еколошки фреони R410A, R134, R407C Компресори: Scroll, Screw Голема палета на различни технички изведби. Широк избор на дополнителна опрема. Различни опции за далечински мониторинг и контрола. EDEN Clima Italy: Центрифугални вентилоконвектори-фенкојлери за 2 или 4 цевен систем. Носечката структура на уредот е галванизиран и изолиран метален лим, додека куќиштето (за вентилоконвекторите со маска) е од топло галванизиран пластифициран лим со заштитен пвц филм кој се отстранува по монтажата. Оваа заштита е многу важна за зачувување на производот за време на транспортот и инсталацијата. Верзиите со маски се опремени со абс решетки со можност за усмерување и странични вратнички за пристап до вградениот термостат и/или вентили. На барање достапна е многу богата дополнителна опрема која може да ги задоволи сите инсталатерски потреби: дополнителни или модофицирани топлиноизменувачи со различни капацитети и загуби, регулациони, баланс и други вентили, жалузини за свеж воздух, пленуми со различни димензии за всис и потис. • 12 големини • 9 верзии за инсталирање • Капацитет на ладење: 0,67 ÷ 11,01 kW • Капацитет на греење(50°): 0,85 ÷ 14,14 kW • Капацитет на греење(70°): 1,45 ÷ 23,75 kW • Проток на воздух: 136 ÷ 2.003 m3/h
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Техно Ауто
 • Земја на потекло:Италија
 • профил на компанијата

  Техно Ауто

  • Опис на компанијата:Опрема за Греење и Климатизација | www.tehnoauto.com.mk | ТЕХНО АУТО ДООЕЛ е формирана ноември 1990 година, со основна дејност увоз - извоз и трговија на големо и мало. Главните дејности и делокруг на работење на фирмата е во правецот на ГРЕЕЊЕ, КЛИМАТИЗАЦИЈА И ВЕНТИЛАЦИЈА. ТЕХНО АУТО располага со сопствен деловен простор и продавница, како и лесен товарен транспорт за доставување роба до добавувачите. За сите наши производи имаме обезбедено сервис и резервни делови, а нудиме и помош при проектирање и инженеринг на секакви видови инсталации од областа на греење, климатизација и вентилација во соработка со искусни и проверени проектанти, докажани низ нашиот долгогодишен ангажман. Во нашиот асортиман на производи се наоѓаат: котли и камини на пелети и дрва, пелети, котли на нафта и гас, алуминиумски и панелни радијатори, фенкоилери, чилери, клима комори и целосна опрема за инсталација. ТЕХНО АУТО е генерален застапник за Македонија на следните фирми со производен програм од областа на греење, ладење, вентилација и климатизација: ThermoFLUX од БиХ, Topling од БиХ, Pekpan од Турција, Ecoflam од Италија, Kostopoulos од Грција, Aliseo group од Италија (Eden, Mekar, Venco), Rhoss од Италија, K-Flex од Италија.
  • Име на контакт лице:Продажба
  • Адреса:бул.Јане Сандански 9-А лок.16
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0) 2 2463333
  • Година на регистрација:1990
  • Локација на мапа:Прикажи  022463333

  корисничка поддршка