00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

EDEN ФЕНКОЈЛЕРСКО ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ (ВЕНТИЛКОНВЕКТОРИ)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Ниски центрифугални вентилоконвектори за 2 цевен систем. Достапни во 3 конструктивни верзии и во 5 големини. Структурата им е иста како и серијата WIND (носечката структура е галванизиран и изолиран метален лим, додека куќиштето e од топло галванизиран пластифициран лим со заштитен пвц филм), само што главна предност која го карактеризира овој производ е ниската висина од само 330мм односно 350мм за верзијата со маска. BABY WIND серијата е специјално дизајнирана да одговори на барањата на денешните модерни дизајни со оптимизирани и редуцирани простории и/или ниши за сместување на уреди за греење/ладење.
  • 5 големини
  • 3 верзии за инсталирање
  • Капацитет на ладење: 0,74÷ 4,54 kW
  • Капацитет на греење(50°):1,45 ÷ 5,63 kW W
  • Капацитет на греење(70°): 2,51 ÷ 9,37 kW • Проток на воздух: 268 ÷ 843 m3/h
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Техно Ауто
 • Земја на потекло:Италија
 • Гаранција:2 години
 • профил на компанијата

  Техно Ауто

  • Опис на компанијата:Опрема за Греење и Климатизација | www.tehnoauto.com.mk | ТЕХНО АУТО ДООЕЛ е формирана ноември 1990 година, со основна дејност увоз - извоз и трговија на големо и мало. Главните дејности и делокруг на работење на фирмата е во правецот на ГРЕЕЊЕ, КЛИМАТИЗАЦИЈА И ВЕНТИЛАЦИЈА. ТЕХНО АУТО располага со сопствен деловен простор и продавница, како и лесен товарен транспорт за доставување роба до добавувачите. За сите наши производи имаме обезбедено сервис и резервни делови, а нудиме и помош при проектирање и инженеринг на секакви видови инсталации од областа на греење, климатизација и вентилација во соработка со искусни и проверени проектанти, докажани низ нашиот долгогодишен ангажман. Во нашиот асортиман на производи се наоѓаат: котли и камини на пелети и дрва, пелети, котли на нафта и гас, алуминиумски и панелни радијатори, фенкоилери, чилери, клима комори и целосна опрема за инсталација. ТЕХНО АУТО е генерален застапник за Македонија на следните фирми со производен програм од областа на греење, ладење, вентилација и климатизација: ThermoFLUX од БиХ, Topling од БиХ, Pekpan од Турција, Ecoflam од Италија, Kostopoulos од Грција, Aliseo group од Италија (Eden, Mekar, Venco), Rhoss од Италија, K-Flex од Италија.
  • Име на контакт лице:Продажба
  • Адреса:бул.Јане Сандански 9-А лок.16
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0) 2 2463333
  • Година на регистрација:1990
  • Локација на мапа:Прикажи  022463333

  корисничка поддршка