00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ПЛАТИ - пресметка и евиденција на Плати


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Апликацијата ПЛАТИ е наменета за сите фирми на кои им е потребно следење и пресметка на платите на нивните вработени. Апликацијата ПЛАТИ вклучува евиденција на месечни параметри за пресметка на плати, евиденција на поединечни параметри за вработените неопходни за пресметка на плати, евиденција на кредити за вработените, пресметка на плати и автоматско формирање на финансови книговодствени налози. Апликацијата ПЛАТИ овозможува генерирање на најразлични извештаи, исплатни листи, MППП обрасци за фондот на ПИОМ, М4 обрасци, обрасци за управа за приходи. Има вградено текстуална помош и калкулатор за одредување на износи.
 • Категорија:Софтвер
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Еду Софт
 • Гаранција:1 година
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  Еду Софт

  • Опис на компанијата:Едусофт е компанија за информатички инженеринг формирана во 1990. година, со седиште во Скопје, Р. Македонија. Едусофт е ориентиран кон обезбедување на апликативни софтверски решенија и услуги за големи и средни компании како и владини институции, јавни и државни установи. • Дизајн, развој и имплементација на апликативни софтверски решенија • WEB дизајн • Консалтинг од областа на ИТ • Обука • Техничка поддршка на крајните корисници
  • Име на контакт лице:Бехар Хаџихамза
  • Адреса:Стив Наумов 1-1/1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023127323
  • Факс #:023130399
  • Година на регистрација:1990
  • Број на вработени:25
  • Процент на извоз:30
  • Локација на мапа:Прикажи  023127323

  корисничка поддршка