00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Кобил

Кобил

Продажба и монтажа на лимени термоизолациони полиуретански панели и панели со камена волна од 100-120кг/м3, за кровови и ѕидови. Изработка и монтажа на челични конструкции за производни хали, магацини, фарми, комори и други деловни објекти. Изработка и монтажа на К-панели, самоносиви ѕидови за внатрешно ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:Побарај цена

Монтажнa куќa

Цена со ДДВ:Побарај цена

Монтажнa куќa

Цена со ДДВ:Побарај цена

3d-Mit panel - Гранит

Цена со ДДВ:Побарај цена

K-termo panel d=100mm

Цена со ДДВ:Побарај цена

Монтажна куќа

Цена со ДДВ:Побарај цена

Панел за комори


Страна 1 од 1, вкупно 14 производи


070/287-777

корисничка поддршка