00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Монтажна куќа

Монтажна куќа

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Не плаќај кирија -купи си куќа! Нашите куќи се изведуваат по системот клуч на рака со највисока енергетска заштеда и без потреба од идно посебно понатамошно одржување. Ги опремуваме со Виндор 5 коморен профил на столарија, ламинат, медијапански врати, блиндор врата на влез, плочки во купатило и кујна. Вашиот сон за нова куќа, лесно и брзо може да се претвори во реалност!
 • Категорија:Монтажни куќи
 • Достапност:По нарачка
 • Продавач:Кобил
 • Земја на потекло:Македонија
 • Минимална количина за нарачка:1 објект
 • профил на компанијата

  Кобил

  • Опис на компанијата:Продажба и монтажа на лимени термоизолациони полиуретански панели и панели со камена волна од 100-120кг/м3, за кровови и ѕидови. Изработка и монтажа на челични конструкции за производни хали, магацини, фарми, комори и други деловни објекти. Изработка и монтажа на К-панели, самоносиви ѕидови за внатрешно преградување соодветно за стамбени и деловни простории со полиуретанска или ЕПС изолација. Изработка и монтажа на префабркувани куќи и деловни простории по систем клуч на рака.
  • Име на контакт лице:Билјана Грибовска
  • Адреса:Новачки пат бб
  • Поштенски број:7000
  • Град:Битола , Македонија
  • Мобилен #:075 281 678
  • Телефон #:047 225 353
  • Факс #:047 225 354
  • Година на регистрација:1991
  • Број на вработени:20
  • Локација на мапа:Прикажи  047225353

  корисничка поддршка